Haluatko tietää miten voitte säästää it-kustannuksissa?

IT-tukipalvelut

CloudWeb IT-tukipalvelu tuo apua arkipäivän tietotekniikkaongelmiin. Olipa ongelma työasemassa, älypuhelimessa tai vaikka ohjelmistoon liittyvässä asennuksessa on apu yhden kontaktin päässä. Nopea ongelmanratkaisu säästää aikaa, vaivaa ja selvää rahaa ja tehostaa yrityksen toimintaa. Vaativissa ongelmatilanteissa huolehdimme ammattialaisen paikanpäälle ratkaisemaan ongelman.

Etätukipalvelut

Etätukipalvelulla useimmat ongelmat tietokoneiden ja mobiilaitteiden kanssa saamme ratkaistua monesti heti ensimmäisellä yhteydenotolla.

Lähitukipalvelut

Lähitukipalvelu toteutetaan asiakkaan tiloissa. Asiantuntijamme voivat olla jatkuva vahvistus työntekijöillenne tai olla paikalla sovittuine päivinä.

taloushallinto

4-Syytä miksi ulkoistaa IT-palvelut CloudWebille

It-kustannukset pienenevät yhdeksi, ennakoitavissa olevaksi kuukausittaiseksi käyttökustannukseksi. Ei yllätyskuluja, tiedät kokoajan mitkä ovat yrityksen it-kustannukset ja mistä ne koostuvat.
It-työntekijöiden palkkaaminen on haastavaa ja kallista. Virhe rekrytoinnit voivat tulla maksamaan jopa kymmeniätuhansia euroja. Ulkoistamalla it-palvelut voit keskittää henkilöstöresurssit yrityksen ydinosaamiseen, markkinointiin, asiakaspalveluun sekä tuotekehitykseen.voit keskittää henkilöstöresurssit yrityksen ydinosaamiseen, markkinointiin, asiakaspalveluun sekä tuotekehitykseen.

Ulkoistamalla IT-palvelut meille voit olla huoletta tietoturvan, varmuuskopioiden tai tietokoneiden toimivuudesta. Näin sinun ei tarvitse miettiä onko yrityksesi laitteesi tietoturvallisia ja toimivia. Aikaa jää enemmän liiketoiminnan kehittämiseen.

Ulkoistamalla it-tuen yrityksesi voi hankkia sellaista osaamista ja teknologiaa, mitä ei muutoin olisi helposti saatavilla.

ETÄTUKI

Etätukipalvelulla useimmat ongelmat tietokoneiden ja mobiilaitteiden kanssa saamme ratkaistua monesti heti ensimmäisellä yhteydenotolla.
Voit jättää tukipyynnön puhelimitse, sähköpostilla tai Chatin kautta. Tarpeen vaatiessa ammattialaisemme ratkaisevat ongelmasi suojatussa etäyhteydessä reaaliajassa.


Etätuki mahdollistaa muun muassa ohjelmisto-ongelmien ratkaisun, Microsoft -ohjelmistoon liittyvien ongelmien ratkaisemisen, virustorjunnan ja suojauksen kuntoon laittamisen sekä muiden ongelmatilanteiden ratkaisemisen tietokoneen käyttöön liittyen.
Toimenpiteiden suorittaminen etäyhteyden välityksellä edellyttää toimivaa internet-yhteyttä huollettavassa koneessa.

 

YLEISEMPIÄ ETÄTUEN TEHTÄVIÄ:

etätuki palvelut

Lähitukipalvelu toteutetaan asiakkaan tiloissa. Asiantuntijamme voivat olla jatkuva vahvistus työntekijöillenne tai olla paikalla sovittuine päivinä.
It-kustannukset pienenevät yhdeksi, ennakoitavissa olevaksi kuukausittaiseksi käyttökustannukseksi.
Lähitukipalvelu räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan ja siihen kuuluu myös etätukipalvelut.

Ittuki

Yleisempiä lähituen tehtäviä:

Yhteystiedot

Myynti

045-649 0491

Email:

asiakaspalvelu@cloudweb.fi

Tuki

045-649 0491

Email:

tuki@cloudweb.fi

Jätä yhteystietosi tähän,  niin olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän sisällä.