Tukipalvelut - Cloudweb

IT-tukipalvelut

CloudWeb IT-tukipalvelu tuo apua arkipäivän tietotekniikkaongelmiin. Olipa ongelma työasemassa, älypuhelimessa tai vaikka ohjelmistoon liittyvässä asennuksessa on apu yhden kontaktin päässä. Nopea ongelmanratkaisu säästää aikaa, vaivaa ja selvää rahaa ja tehostaa yrityksen toimintaa. Vaativissa ongelmatilanteissa huolehdimme ammattialaisen paikanpäälle ratkaisemaan ongelman.

nettisivut

4-Syytä, miksi IT-palveluiden ulkoistaminen kannattaa:

 • 1. Hallitut it-kustannukset

  It-kustannukset pienenevät yhdeksi, ennakoitavissa olevaksi kuukausittaiseksi käyttökustannukseksi. Ei yllätyskuluja, tiedät kokoajan mitkä ovat yrityksen it-kustannukset ja mistä ne koostuvat.

 • 2. Työntekijä kustannukset

  It-työntekijöiden palkkaaminen on haastavaa ja kallista. Virhe rekrytoinnit voivat tulla maksamaan jopa kymmeniätuhansia euroja. Ulkoistamalla it-palvelut voit keskittää henkilöstöresurssit yrityksen ydinosaamiseen, markkinointiin, asiakaspalveluun sekä tuotekehitykseen.

 • 3. IT-työntekijöiden ammattitaito

  Ulkoistamalla it-tuen yrityksesi voi hankkia sellaista osaamista ja teknologiaa, mitä ei muutoin olisi helposti saatavilla.

 • 4. Turvallisuus

  Ulkoistamalla IT-palvelut meille voit olla huoletta tietoturvan, varmuuskopioiden tai tietokoneiden toimivuudesta. Näin sinun ei tarvitse miettiä onko yrityksesi laitteesi tietoturvallisia ja toimivia. Aikaa jää enemmän liiketoiminnan kehittämiseen.

Pyyda tarjous IT-palveluistamme

service desk

Etätukipalvelu

Etätukipalvelulla useimmat ongelmat tietokoneiden ja mobiilaitteiden kanssa saamme ratkaistua monesti heti ensimmäisellä yhteydenotolla. Voit jättää tukipyynnön puhelimitse, sähköpostilla tai Chatin kautta. Tarpeen vaatiessa ammattialaisemme ratkaisevat ongelmasi suojatussa etäyhteydessä reaaliajassa.

Kysy lisää palvelusta

lähtituki

Lähitukipalvelu

Lähitukipalvelu toteutetaan asiakkaan tiloissa. Asiantuntijamme voivat olla jatkuva vahvistus työntekijöillenne tai olla paikalla sovittuine päivinä. It-kustannukset pienenevät yhdeksi, ennakoitavissa olevaksi kuukausittaiseksi käyttökustannukseksi. Lähitukipalvelu räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan ja siihen kuuluu myös etätukipalvelut.

Kysy lisää palvelusta

asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelut

Meidän kauttamme yrityksesi voi kauttamme vuokrata IT-asiantuntijan eri projekteihin nopeallakin varoitusajalla. Asiantuntijamme vuokraus on tarpeen erialaisissa muutostilanteissa esimerkiksi: järjestelmien käyttöönotossa, koulutuksessa tai päivitysprojekteissa. Yrityksesi maksaa vain tehdyistä työtunneista, joten vuokraaminen on myös kustannustehokasta.

Kysy lisää palvelusta

Kiinnostuitko palveluistamme?

Jätä yhteystietosi tähän, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Email:

asiakaspalvelu@cloudweb.fi

Puhelin:

+358-45-6490491