Tukipalvelut - Cloudweb

ICT-tukipalvelut

CloudWeb ICT-tukipalvelu tuo apua arkipäivän tietotekniikkaongelmiin. Olipa ongelma työasemassa, älypuhelimessa tai vaikka ohjelmistoon liittyvässä asennuksessa on apu yhden kontaktin päässä. Nopea ongelmanratkaisu säästää aikaa, vaivaa ja selvää rahaa ja tehostaa yrityksen toimintaa. Vaativissa ongelmatilanteissa huolehdimme ammattialaisen paikanpäälle ratkaisemaan ongelman.

service desk

Service Desk

CloudWeb Service Deskille useimmat ongelmat tietokoneiden ja mobiilaitteiden kanssa saamme ratkaistua monesti heti ensimmäisellä yhteydenotolla.Voit jättää tukipyynnön puhelimitse, sähköpostilla tai Chatin kautta. Tarpeen vaatiessa ammattialaisemme ratkaisevat ongelmasi suojatussa etäyhteydessä reaaliajassa.

Kysy lisää palvelusta

lähtituki

Lähitukipalvelu

Lähitukipalvelu toteutetaan asiakkaan tiloissa. Asiantuntijamme voivat olla jatkuva vahvistus työntekijöillenne tai olla paikalla sovittuine päivinä. It-kustannukset pienenevät yhdeksi, ennakoitavissa olevaksi kuukausittaiseksi käyttökustannukseksi. Lähitukipalvelu räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan ja siihen kuuluu myös etätukipalvelut.

Kysy lisää palvelusta

asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelut

Meidän kauttamme yrityksesi voi kauttamme vuokrata IT-asiantuntijan eri projekteihin nopeallakin varoitusajalla. Asiantuntijamme vuokraus on tarpeen erialaisissa muutostilanteissa esimerkiksi: järjestelmien käyttöönotossa, koulutuksessa tai päivitysprojekteissa. Yrityksesi maksaa vain tehdyistä työtunneista, joten vuokraaminen on myös kustannustehokasta.

Kysy lisää palvelusta

Kiinnostuitko palveluistamme?

Jätä yhteystietosi tähän, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Email:

asiakaspalvelu@cloudweb.fi

Puhelin:

+358-45-6490491